Personvernerklæring

Personvernerklæring

 Hvem vi er

 Kulturkamp er et nettsted som eies og administreres av Joachim Smørdal.

 Nettadressen til Kulturkamp er https://www.kulturkamp.no.

Kommentarer

Kulturkamp.no bruker Disqus som kommentarsystem. I kommentarfeltet vil det være brukergenerert innhold som utgiver av   nettstedet i utgangspunktet ikke er ansvarlig for.

Det oppfordres likevel til å ta kontakt med eier av nettstedet dersom det skulle være innhold i kommentarfeltet som er av klart   ulovlig  eller injurierende karakter.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Informasjon som sendes inn via kontaktskjemaene på nettstedet vårt inkluderer ditt navn og e-post, samt all annen personlig informasjon du frivillig oppgir. Vi bruker kun denne informasjonen for å tjene deg bedre. Informasjonen som samles inn gjennom kontaktskjemaene våre brukes aldri til markedsføringsformål, og deles aldri med tredjeparter.

Abonnementsliste

I dette tilfellet samles bare navnet ditt (valgfritt), e-post og IP-adresse inn for å administrere abonnementslisten og sende e-postvarsler om nye innlegg.

Cookies

En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av nettstedet vårt. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan nettstedet vårt bruke informasjonskapsler.

Hvis du besøker kulturkamp.no, kan det hende at nettleseren din oppretter en cache-fil for å få nettsiden til å lastes raskere.

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine på nytt når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.
Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Hvem vi deler dataene dine med

Vi deler ikke dataene dine med tredjeparter på en måte som avslører noen av dine personlige opplysninger som e-post, navn osv. Noen data overføres og/eller lagres med tredjepartstjenester vi bruker, som sky- baserte tjenester. Dette gjøres som en måte å gi deg en bedre generell service og brukeropplevelse.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.

Sikkerhet

Denne nettsiden er sikret med SSL-kryptering som gir nettleseren din et ekstra lag med sikkerhet gjennom HTTPS-protokollen. Vi har implementert administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert tilgang, bruk eller avsløring av personlig informasjon i vår varetekt eller kontroll. Vi kan imidlertid ikke garantere at disse sikkerhetstiltakene vil forhindre uautorisert tilgang, bruk eller avsløring av din personlige informasjon.

Revisjoner av denne personvernerklæringen

Vi kan revidere denne personvernerklæringen fra tid til annen etter egen vurdering. Besøk denne siden og les personvernreglene våre med jevne mellomrom for endringer. Ved å fortsette å få tilgang til eller bruke nettstedet vårt etter at endringene trer i kraft, godtar du å være bundet av vilkårene i den reviderte personvernerklæringen.