Kultur

Hvorfor menn bør prøve dating i Øst-Europa

Jeg har vært på flere reiser i Øst-Europa, nå ønsker jeg å dele mine erfaringer og fortelle hvorfor menn i Vesten bør prøve ut dating og romantikk i de tidligere soviet-republikkene i Øst-Europa.

I mange Øst-Europeiske land står tradisjoner veldig høyt, og særlig etter sovjetunionen sitt fall i 1991 så har det skjedd en gradvis tilbakevending av konservatismen. Mye av årsaken til dette er fordi de katolske og ortodokse kirkene er gjenreist, og har fått styrket sin posisjon i landene etter mange tiår med forfølgelse og undertrykkelse fra de gamle røde kommunistene.

Nå har det seg jo slik at skjønnhet befinner seg i øyet som ser. Personlig mener jeg at hvis det er noe som kan målbinde seg med skandinavisk skjønnhet, så bør man virkelig ta en titt på nabo-stammene sin skjønnhet, de slaviske og baltiske kvinnene. I Øst-Europa er det typisk at kvinner får det inn med morsmelka, hvor viktig det er å være feminin og lære seg å behandle en mann bra. I Øst-Europa betyr familie alt, og det prioriteres å finne seg en mann tidlig for å stifte en familie.

Nå er det ingen hemmelighet at utrolig mange Øst-Europeiske kvinner egner seg som supermodeller. Øst-Europeiske kvinner sine typiske skjønnhetstrekk består av en høy og slank kropps-figur med en slående vakker ansiktsform bestående av høye skinnbein. På utsiden kan disse is-dronningene gi et førsteinntrykk av å være kalde og reserverte, men etterhvert som du kommer mer innpå dem, så åpner dem seg mer og gir fra seg både varme og omsorg. Med Øst-Europeiske kvinner får du som regel hele pakka. Ikke bare det at dem ser bra ut, kler seg bra og opptrer seg anstendige, i tillegg til dette har de gjerne en mastergrad, er flinke til å lage mat, kan synge og spille fiolin. Legger ved ett par videoer som demonstrerer hva du kan forvente av slavisk/baltisk skjønnhet:

 

 

Å kapre en slik skjønnhet krever selvfølgelig en investering fra mannen sin side også. I Øst-Europa er det gentleman kulturen som råder, som mann er du forventet å åpne døra for henne, putte på frakken hennes og betale for middagen hennes ute. Siden Øst-Europeiske jenter bruker ekstra mye tid på å pynte seg opp for mannen, så forventer de også at du kler deg pent for stevnemøtet. Det er heller ikke uvanlig å ta med en liten gave til henne på daten. Personlig syns jeg å gjøre slike ting for jenta er kjempekoslig, da jeg selv anser meg selv som en gentleman. Det er forskjell på å være en gentleman kontra det å være en beta-male. En gentleman investerer i jenta og får igjen for det, hvis ikke så går han videre. Mens en beta-male er en som underkaster seg kvinnfolk som bare utnytter han, noe som fører til at han får lite igjen for det, men alikevel så fortsetter han i samme spor.

I Øst-Europa er det større klasseskiller enn i Norge. På den ene siden har du de som kommer fra beskjedne kår, snakker dårligere engelsk og som ikke har vært så mye utenfor landet, mens på den andre siden har du de som kommer fra mer velstående familier, snakker bedre engelsk og er mer bereist. Det er såklart endel gold-diggere og slikt der borte også som man må passe seg for, men det er absolutt mulig å finne seg en bra kjæreste der borte da det kryr av vakre tradisjonelle kvinnfolk i hvert kvartal.