SpiritualitetVideoer

Video: Spennende, hjertesmeltende sang om det hellige Russland, som kaller hennes folk til å våkne!

Med stor varme og rene stemmer synger Natalya og Alyona en ortodoks og patriotisk sang skrevet av hieromonken Tryphon og nonnen Tamara.

Natalyas offisielle gruppe er på den russiske versjonen av Facebook, VK: http://vk.com/nataly_kupriyanova

For de som er interessert, her er lenken til den originale videoen: https://www.youtube.com/watch?v=6SRPOKJ9l8Q

Og her er en kort biografi om hovedsangeren, oversatt fra hennes VK-side:

Natalia Kupriyanova er en forfatter og utøver, en artist av Oryol State Philharmonic Society, en kjent ortodoks sanger og filantrop.

Hun ble født og vokste opp i den strålende byen Bryansk. Fra sin tidlige barndom var hun veldig aktiv, sosial og kreativ. Da hun var 7 gjorde hun sin første opptreden på scenen.
Natalia er takknemlig overfor sin mor, Valentina Kupriyanova (Senchenkova), for hennes vokale ferdigheter og evne til å skrive poesi.

Natalya begynte å skrive dikt og sanger da hun var 13 år gammel. Hun er en Grand Prix-vinner av internasjonale ortodokse festivaler, vinner av Central Federal District Prize in Literature and the Arts, innehaveren av det gyldne tegnet «Saint Tatiana degree mentor of youth», tildelt ordenen «Saint Kuksha» av III grad, medaljen «Theodore Stratelates» fra Kostroma bispedømme, ordenen til «Erkeengelen Michael» fra de baltiske kosakkene, og en prisvinner av den all-russiske prisen «La oss leve» for hennes bidrag til kampen mot kreft og uvurderlig hjelp til pasienter med kreft.

Hun er også grunnlegger og leder av den interregionale veldedighetsfestival-aksjonen «Music of Kind Hearts», som har som mål å gi målrettet hjelp til barn med kreft. Siden 2020 har hun opprettet og leder den offentlige organisasjonen for bistand til barn med kreft «Min glede». 

Natalya Kupriyanovas musikkstil er synkretisk, den passer ikke inn i rammen til noen sjanger. Det er en syntese av en klassisk forfatters sang, russisk folklore, urban romantikk og folk-rock. Hvert verk utført av denne ortodokse sangeren runger med en spesiell kjærlighet til moderlandet, for mennesker og for verden.