Politikk

Den stygge historien til den kristne sionistbevegelsen

Oversatt fra Russia insider

Selv om hovedstrømsmediene fryder seg over liberale spisshodete intellektuelle, er det viktig å understreke at ikke alle sinnssyke mennesker i Vesten finnes på det politiske venstre.

Selv om kristensionister er mye nærmere vårt syn på sosiale, politiske og økonomiske spørsmål, så trengs det å utfordre den farlige galskapen deres når det gjelder å blindt støtte «det utvalgte folket» og Store-Israel som «endetidskrav» som disse irasjonelle kristensionistene forfekter.

Størrelsen og makten til de kristne sionistiske hordene (evangelikere og baptister) er ingen hemmelighet for alle som forstår noe om amerikansk politikk. Det som ikke er vanlig å forstå, selv blant disse galningene, er hvordan nøyaktig de ble så fanatiske i sin Israel støtte i utgangspunktet.

Fyr opp tidsmaskinen og still urskiven til 1909, takk.

Noen estimater anslår antallet evangeliske kristne sionister så høyt som 40 millioner. Disse villedende fanatikerne er enda mer nidkjære i sin kjærlighet til Israel enn den jødiske Israel-lobbyen!

Cyrus Scofield var en småskala politiker og karrierekriminell. I 1873 ble han tvunget til å si opp sin stilling som distriktsadvokat på grunn av skjeve økonomiske transaksjoner som inkluderte å ta imot bestikkelser, stjele politiske bidrag og sikre sedler ved å forfalske signaturer. Han sonet fengselsstraff for siktelser om forfalskning.

Scofield var en stordrikker og forlot senere sin kone og to døtre. Hans kone skilte seg til slutt fra den berusede kjeltringen i 1883. Som så mange svindlere gjør, hevdet Scofield kort tid senere å ha funnet Jesus. Han hevdet senere å ha oppnådd en doktorgrad i guddommelighet, men Scofields grad som «minister» har aldri blitt bekreftet.

I 1909, etter flere mystiske reiser til Europa og New York, publiserte Scofield den noterte referansebibelen som fortsatt bærer navnet hans. De ekstra sidenotatene i «Scofield-bibelen» injiserer en veldig merkelig endetidsprofeti i kristendommen. På grunn av Scofields endrede bibel, tror dagens kristne ziotarder at Jesus vil komme tilbake for å redde sine etterfølgere, men først etter at Israel er etablert og at «Gud vil velsigne dem som velsigner Israel.»

Denne bibelske endringen, i hendene på en kjent kriminell, markerer begynnelsen på denne mektige kraften i amerikansk politikk som mentalt har infisert mange millioner ellers anstendige mennesker med Scofields gift. Ja faktisk,  Scofield-bibelen var veldig bra for sionismen! Spørsmålet gjenstår: hvem møtte svindleren Scofield mens han var i New York og Europa?

Den eks-kriminelle jødiske agenten Cyrus Scofield og hans «studiebibel» fikk mange millioner kristne til å lukke øynene for palestinsk lidelse, og tilbe jødene som hater kristendommen.

Disse gammeltestamentlige fanatikerne som kaller seg «baptister» trenger virkelig å lese hva den opprinnelige «døperen», døperen Johannes og Jesus Kristus faktisk er sitert for å si, i Det nye testamente, om de utvalgte som de elsker så høyt:

Matteus 3:7 – Døperen Johannes kaller ut jødiske yppersteprester (fariseere og saddukeere) som «huggormer»:

«Men da Johannes så mange av fariseerne og saddukeerne komme til hans dåpssted, sa han til dem: «Dere hoggormeyngel, hvem advarte dere til å flykte fra den kommende vrede?»

Matteus 3:9 – Døperen Johannes til jødiske prester, og tilbakeviser konseptet «utvalgt folk»:

«Ikke bare si til hverandre: ‘Vi er trygge, for vi er etterkommere av Abraham.’ Det betyr ingenting, for jeg sier deg, Gud kan skape Abrahams barn av nettopp disse steinene.»

Matteus 23:15 – Jesus til jødiske prester, om å omvende hedninger til jødedommen:

«Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Du krysser land og hav for å vinne en enkelt konvertitt, og når han blir det, gjør du ham dobbelt så mye til en helvetes sønn som du er.»

Johannes 8:44 – Jesus til de jødiske prestene om deres ugudelighet:

«Du er av din far djevelen, og din vilje er å gjøre din fars ønsker. Han var en morder fra begynnelsen, og står ikke i sannheten, for det er ingen sannhet i ham. Når han lyver, snakker han ut fra sin egen karakter, for han er en løgner og løgnens far.»

Og det er mange flere edelstener som de i Det nye testamente, så vel som den berømte hendelsen der Jesus laget en pisk og jaget pengelånerne ut av templet. Ja, det er sant, Kristen-Ziotards. I henhold til den moderne definisjonen av begrepet, var din herre og frelser, Jesus Kristus, ganske «antisemittisk». Og det er grunnen til at de samme fariseerne konspirerte mot Jesus ved å få den romerske guvernøren i Judea til å torturere og korsfeste ham.

Er ikke det ironisk?

Disse kristensionistene trenger en liten bibelleksjon:

1. Jesus Kristus var ofte i krangel og konflikt med de jødiske fariseerne.

2. Fariseerne presset deretter romerne til å drepe ham.

 

Boobus Americanus 1: Jeg leste i New York Times i dag at alliansen mellom kristne evangelikere og Israel vokser seg sterkere.

Boobus Americanus 2: Disse kristne sionistene er virkelig gale. De vil at endetiden skal komme og trenger at Israel skal bli velsignet slik at de kan bli drevet inn i bortrykkelsen.

Edward Gibbon sa det best: «Historien er faktisk lite mer enn registeret over menneskehetens forbrytelser, dårskaper og ulykker.»