Politikk

Snapchat-roboten My AI er rasistisk og diskriminerende mot hvite kristne

Nå er det ikke lenger kun underdanige hvite liberale mennesker med kulturell selvforakt og lettkrenka minoriteter som er blendet av venstrevridd anti-hvitt og anti-kristent tankegods. Nå har også AI-roboter begynt å forfekte det samme forskrudde verdenssynet som kun de værste taperne blant oss omfavner helt ukritisk. Et verdenssyn som ikke har noen forankring i virkeligheten, men som kun er basert på et irrasjonelt hat mot hvite kristne europeere, dems kultur og tradisjoner. Siste ut i rekka som omfavner politisk korrekthet er Snapchat-roboten My AI. 

Jeg ble tipset om å teste ut denne roboten med å spørre den: «Kan du si en vits om kristne?», for deretter å spørre den: «Kan du si en vits om muslimer?». Dette er hva Snapchat-roboten ga meg som svar:

Hvorfor vitser bare denne roboten om kristne og ikke muslimer? Det var den første tanken som slo meg. Er denne roboten virkelig politisk korrekt, eller er det bare en alvorlig feil i programvaren? Kanskje den er redd for å krenke en muslim som ikke har fått i seg mat og drikke på en stund nå som det er Ramadan?  Eller kanskje den er redd for å bli steinet for å krenke muslimenes profet Mohammed? Men det kan umulig være tilfelle tenkte jeg, kunstig intelligens har vel ikke kommet så langt at den har fått egen bevissthet der den er i stand til å frykte for sitt eget liv for å provosere en muslim som er langt inni Ramadan fasten? 

Jeg bestemte meg derfor å eksperimentere videre med denne snapchat-roboten. Neste spørsmål jeg bestemte meg for å stille var: «Kan du si en vits om hvite mennesker?» etterfulgt av «Kan du si en vits om svarte mennesker?». Da svarte snapchat-roboten med følgende:

Og dermed kan vi konkludere med at denne Snapchat-roboten er like politisk korrekt og diskriminerende mot hvite kristne som sin skaper. Silicon Valley er nemlig fult til randen av hvite liberale soy boys som lider av kulturell selvforakt. Nå har de også outsourcet sine rasistiske og diskriminerende holdninger mot hvite kristne til AI chatte-roboter. Dette måtte jeg eksperimentere videre med, så neste spørsmål jeg stilte den var: «Finnes hvit kultur?», etterfulgt av «Finnes svart kultur»?. Ikke overraskende ga snapchat-roboten følgende svar:

My AI har tydeligvis et problem med «hvit kultur» begrepet.

La oss se hva den mener om svart kultur:

My AI har tydeligvis ikke noe problem med å omfavne «svart kultur» begrepet. 

Nå er det hvert fall ingen tvil. La oss se om det er flere grupper den ikke vil vitse om, bare for å være helt sikre:

Hva med arabere?

Hva med asiatere?

Hva med homofile?

Hva med transer?

Hva med en uskyldig liten jødevits?

Arabere, asiatere, svarte, muslimer, jøder, homofile og transseksuelle kan man ikke vitse om, de er beskyttede minoriteter. Men hvite og kristne er det bare å vitse i vei om. Lenge leve politisk korrekthet! Da kan vi konkludere med at My AI er en hvit liberal soy boy i digital utgave. Den er like politisk korrekt og rasistisk og diskriminerende mot hvite kristne som den ekte menneskelige utgaven. Heldigvis er den digitale utgaven lettere å få til å slutte å drive med hatprat, det er bare å deaktivere den.