SpiritualitetVideoer

Video: Malerier av Hyperboreanske Russland

I det moderne Russland, og i hele den slaviske verden, har bare noen få kunstnere dedikert seg til å forstå og gjenskape bildet av det gamle Hyperboreanske Russland. Blant dem, Alexander Uglanov, allerede en mester i staffelimaling. Hans fabelaktige malerier kan sees i originalen på de beste kollektive utstillingene om slaviske emner, organisert av Yuri Mikhailovich Medvedev ved Museet i Moskva (2009) og School of Arts. Balakirev (2010). Og nå er det på tide å reflektere over kreativitet Uglanova som en individuell, original og unik verden.

Alexander Uglanov (Александр Угланов) ble født i 1960 i Tver. Han studerte ved kunsthøgskolen i Venetsianov under Vladimir Ivanovich Burov, en erfaren mester som lærte viktigheten av streng akademisk kunst, som involverer nøye studie av naturen og fokus på den generelle kvaliteten til et bilde, samtidig som det tillater en student å utvikle sin egen stil basert på hans talenter. I Alexanders tilfelle valgte han å bruke ferdighetene sine til å representere sine visjoner om det gamle Russland – en verden av magi, skjønnhet og styrke.

Disse episke landskapene og legendariske figurene får en til å føle at selv om noen elementer i denne fantastiske fortiden ikke har noe grunnlag i virkeligheten, kan disse maleriene tilby inspirasjon til en fremtidig verden vi kan bygge.