Spiritualitet

De fire stadiene til spirituell oppvåkning

De sier at uvitenhet er lykke. Denne uttalelsen kunne ikke vært mer nøyaktig. Mange mennesker i denne tiden oppfører seg som om de har funnet ut alt, mens de i virkeligheten lever i fullstendig uvitenhet. Hvordan kan jeg påstå at denne dristige uttalelsen er sann? For det meste av mitt eget liv pleide jeg å være slik. Jeg og trodde at jeg hadde funnet den ultimate meningen med livet, det perfekte verdensbildet. Med det perfekte verdenssynet begynte jeg å legge inn mye innsats for å realisere det, jeg tenkte alltid at dette er det jeg har letet etter, dette er hva livet er ment å være. Så feil kunne man ta! Etter å ha levd i mange år under denne trolldommen, endte jeg opp med å oppdage den harde virkeligheten som hadde vært skjult for meg så lenge. Alle har sin egen verdensanskuelse, en verdensanskuelse kan også metaforisk kalles for en bestemt «pille» som noen har tatt. I denne artikkelen vil jeg forklare de fire stadiene eller «pillene» de fleste går gjennom før de når åndelig oppvåkning.

 

Den blå pillen

Gioacchino Toni, Estetiche del potere. Il blu ...

Den blå pillen er den første fasen av uvitenhet som flertallet av mennesker i den vestlige verden lever under nå. Å være «bluepilled» betyr å leve komfortabelt i løgner. I bluepillens politiske verdensbildet tror du på en invertert virkelighet der kjønnsrollene er en ond sosial konstruksjon fordi menn og kvinner er like. Det samme gjelder rasene, de er alle like, så vi kan like gjerne presse på for åpne grenser og skape et flerkulturelt «utopi». Homofili er nå den største dyden som må læres til barn så snart de begynner i barnehagen. Vitenskapen er den ultimate sannheten, gud er død. De etablerte mediene lyver aldri, og vår regjering handler alltid i det beste for våre interesser. Nasjonalstater med egne innfødte og dems unike kultur er utdatert, spesielt europeiske nasjonalstater. Den eneste veien videre er å forvandle verden til en ny sentralisert verdensorden. Denne nye verdensordenen er den eneste løsningen for å bekjempe rasisme, transfobi og klimaendringer, det vil være som himmelen på jorden.

Un Mondo Impossibile ...: Sull'Organizzazione Sovversiva ...

I «bluepill» livsstilen lever du eksplisitt i det materielle planet, hvor livet handler om å legge inn en stor innsats for å oppnå jordlig status og lykke. Du kan basere hele din jordiske tilværelse på din karriere eller hobby. Hovedmålene dine i livet består av å jage etter nytelser som penger, berømmelse, komfort, sex, alkohol, festing og reiser. I «bluepill» livsstilen er det veldig viktig å justere og moderere seg for å appellere til så mange mennesker som mulig. Du vil ikke dele noen kontroversielle synspunkter i offentligheten fordi du kan miste noen følgere på Instagram, eller kanskje til og med jobben din, så du ender opp med å aldri stå opp for noe. Du vil ikke fremstå som den rare, så du hopper på dagens mote- og musikktrender for å bli akseptert av massene. Den eneste kulturen du konsumerer kommer fra Hollywood, og du bare må ha den siste nyeste teknologiske gadgeten for å bla litt raskere gjennom Twitter-feeden din. Det er veldig viktig for å få med deg den siste kjendis-sladderen og BLM-slagordene.

Free Images : people, dance, party, shadow, silhouette ...

Mens jeg personlig aldri adopterte den blå pillens politiske verdenssyn, falt jeg absolutt for deler av livsstilsaspektet til den blå pillen i min ungdom. Hvis du leser gjennom beskrivelsen min av den blå pillen og du føler deg truffet, vil jeg ikke at du skal føle deg fornærmet. Fordi jeg selv gikk gjennom denne fasen som mange andre, og det krevde mye ego-killing og ydmykelse for å innrømme at mesteparten av livet mitt hadde jeg levd i en løgn og blitt påvirket av den moderne verden til å ta dårlige livsstil valg. Og det verste var at de fleste av disse løgnene kom fra de statlige institusjonene som skulle utdanne oss. Hovedsakelig skolesystemet, historiebøkene våre, mainstream media og våre kjære politikere. Jeg levde i denne uvitende sinnstilstanden fram til halvveis inn i Trump-presidentskapet. I slutten av 2017, etter å ha levd den blåpillede livsstilen i mer enn et tiår, havnet jeg i en eksistensiell krise hvor jeg gikk over til det andre stadiet mot åndelig oppvåkning. Denne overgangen er ikke binær, den skjer ikke over natten. Vanligvis mens du lever i din «bluepill» tilstand, begynner din indre dialog å stille spørsmål om verdenens tilstand, og derfra kommer du gradvis til konklusjoner som fører til den neste «pille».

 

Den røde pillen

Why, oh why, didn't I take the blue pill ? | You know, I ...

Den røde pillen er virkelig kaotisk, det er her verdensbildet ditt blir snudd helt på hodet. Under den røde pillen innser du at mange av dine verdier, livsstilsvalg og politiske synspunkter egentlig ikke kom fra deg selv. Du ble groomet av den globalistiske eliten til å adoptere dette falske verdensbildet. Du bygde en livsstil med denne falske troen i tankene dine, men over tid oppdaget du at du ble løyet for. Nesten alt du ble lært av den globale eliten når det kommer til kultur, dating, forhold, helse, kjønn, etikk, livsstil, moral, sosiale spørsmål, seksualitet og verdenshistorie var feil og ikke basert på virkeligheten.

Du føler at du har levd hele livet i Matrixen, og er endelig har du blitt frakoblet, og nå blir du bombardert av alle de harde sannhetene som avdekkes én etter én over tid. Du ser nå tegnene overalt. Dette fører naturligvis til en blanding av sterke følelser som sjokk og sinne, men det gir også livet ditt en ny mening, og du føler deg mer opplyst og i stand til å forstå verden bedre. Du begynner også å ta bedre vare på deg selv ved å utvikle et sterkere tankesett og trene. Du finner ut hvordan den kvinnelige naturen fungerer, og du blir bedre med kvinner. Du er nå mer i kontakt med din maskuline ramme.

November 2015 - Workout Bodybuilding stretch bands 

Med dette nye opplyste verdensbildet blir du naturligvis gira på å dele det med dine nærmeste venner og familie. Det er her du vanligvis vil innse at du ikke lenger er på samme bølgelengde med folk i dine sosiale sirkler når det kommer til verdenssyn. Dette gjør at du tar kontakt igjen gamle venner eller miljøer du har et inntrykk av vil forstå deg bedre. De nye menneskene i de nye redpill miljøet dit kan ha vært våkne lenger enn deg, og vil derfor dele med deg hvor dypt kaninhullet går. En smart mann sa en gang til meg: «Når du har tatt den røde pillen, er det ingen vei tilbake». Dette er virkelig sant, sannhetene du avdekker er så brutale at du aldri vil bli den samme igjen.

Du innser at løgnene fra establishment er så store, og så mange, så du begynner å se på det som en moralsk forpliktelse å snakke offentlig om ditt nye verdensbilde med all sin «redpill» sannhet. Den innledende spenningen med sannhetsspredning vil imidlertid raskt forsvinne når du først går offentlig. Du ender opp med å innse at folk flest fortsatt lever i den blåpillede sinnstilstanden, og er programmert til å avvise ditt verdenssyn og kaste politisk korrekte ord som konspirasjonsteoretiker, vaksinefornekter, toxic male, rasist, sexist og homofob mot deg for å dele dine «redpill» sannheter. Dette sender deg raskt til det tredje stadiet av åndelig opplysning.

 

Den sorte pillen

Close-up, black pill on blue background with white pills ...

Mens du levde i den blåpillede sinnstilstanden, hadde du egentlig aldri noen kontroversielle synspunkter, aldri brydde du deg så mye om å søke etter sannheten om hvordan verden fungerer. Du bare fulgte strømmen, og prøvde ditt beste med å komme overens med alle. Du levde i den lykkelige lille komfortable boblen din og jaget etter alle fristelsene den moderne verden hadde å tilby. Når du blir rødpillet, endres livet ditt så drastisk på mange måter. Etter at du har offentliggjort ditt nye rødpillede verdensbilde, får du plutselig mange fiender. Folk du trodde var vennene dine vil stemple deg som ond og forlate deg, fordi du ikke følger de politisk korrekte dogmaene som dem gjør. Regjeringen din kan begynne å spionere på deg fordi du nå er en potensiell «farlig trussel» mot deres globohomo-regime. Du kan ende opp med å møte mye motstand fra liberale, hippier, ateister, normier, sinte feminister, innvandrere, sodomitter og antirasister for å fremme verdier som majoriteten av tradisjonelle sivilisasjoner levde etter i fortiden som var basert på den naturlige ordenen.

Du innser at den globalistiske kabalen gjør alt som står i deres makt for å ødelegge den naturlige ordenen, og det triste er at flertallet av folk i landet ditt går med på det på en eller annen måte. Du innser at uansett hvor mange artikler fylt med rødpillede sannheter du deler med folk, vil de ikke våkne. Dette fører til den sorte pillen, som er en fase med følelser av nihilisme, håpløshet og depresjon. Verdenen virker nå som et mørkt og korrupt sted hvor det ikke er noe lys i sikte. Den sorte pillen er som en lang og smertefull bakrus etter den røde pillen.

DEPRESSION: Ten steps to overcome it | The Mindful Word

I den sortpillede fasen kan du prøve å gå tilbake til ditt lykkelige uvitende blåpillede liv. Ringe opp de gamle vennene dine og dra til barene og nattklubbene igjen, fokusere eksplisitt på dine egne hobbyer og konsumere teknologi og videospill. Men dette vil bare vare en liten stund, fordi sannhetene du lærte fra det rødpillede stadiet er så brutale og de vil alltid komme tilbake på en eller annen måte for å minne deg på hva som er virkeligheten. Over tid lærer du hvordan du skal håndtere ditt nye liv etter disse livsendrende opplevelsene som kom fra den røde pillen og den svarte pillen, som fører til det fjerde og siste stadiet mot åndelig opplysning.

 

Den strålende pillen

Mahashivaratri (Sanskrit: महासिव्रत्री|Telugu:మహాశివరాత్రి ...

Dette er det siste stadiet mot åndelig opplysning. Du ser verdenen for hva den egentlig er, korrupt og fallen, ledet av en kabal av globalistiske eliter som planlegger onde planer i skyggene for å korrumpere menneskeheten. Under ditt rødpillede stadium lærte du at politisk endring ville skje ved å spre sannheten. Dette førte til en tøff virkelighetssjekk som ga deg den lange bakrusen fra det svartpillede stadiet. Ettersom det svartpillede stadiet gradvis forsvant, kom du etter litt lesing, tenkning og betenkning til den konklusjonen at det må eksistere en grunn til denne galskapen, det må eksistere noen der ute som kan skape orden fra kaoset. Det må finnes lys et eller annet sted i dette mørket.

Du skjønner at den alvorlige situasjonen vi nå lever i, stikker langt dypere enn jordlig politikk. Vi befinner oss i en åndelig krig, hvor de onde sataniske kreftene hver dag prøver å ødelegge den naturlige orden som Gud skapte for oss. De demoniske kreftene bruker alle tilgjengelige verktøy i sitt arsenal i desperate forsøk på å korrumpere sjelene våres og lede oss på villspor. Du innser at de demoniske onde kreftene nesten har full kontroll over verdenen, og er på god vei til å fullføre total inversjon av Guds naturlige orden. Du skjønner at det ikke er noen politiske løsninger i dette korrupte globalistiske regimet. Så du bestemmer deg for at det beste du kan gjøre er å være den endringen du ønsker å se i denne verden.

De onde kreftene har bare kontroll over deg hvis du lar dem. I stedet for å klage over situasjonen eller være besatt av ting som er utenfor din kontroll, fokuserer du i stedet på det som står i din makt. Du blir strålendepillet og bestemmer deg for å oppnå ære og gjøre ditt beste for å påvirke verdenen ved å gå foran som et godt eksempel. Du ser det fortsatt som en hellig plikt å snakke sannheten og konfrontere ondskapen uansett hvor du finner den, men du forventer ikke positive endringer med det første. I stedet søker du trøst i ideen om at de guddommelige kreftene har en plan for deg, og så lenge du manifesterer guddommelighet, vil de guddommelige kreftene gi deg åndelige belønninger i dette eller det neste livet.

Archangel 1080P, 2K, 4K, 5K HD wallpapers free download ...

Med den strålende pillen finner du den perfekte balansen mellom å fokusere på ditt eget liv, bli den beste versjonen av deg selv ved å leve sunt, trene, bygge et hjem, starte din egen familie og ha en mening med livet. Samtidig utfører du fortsatt det hellige arbeidet med å spre sannheten til offentligheten. Du gjør alt som står i din makt for å påvirke andre mennesker rundt deg til å følge rettferdighetens vei. Du ender opp med å bli komfortabel med ideen om at du ble født inn i denne tidsepoken for en grunn, og at verdens tilstand ikke vil endre seg over natten. Men ved å være selv et lys i denne mørke verdenen, bidrar du til den rettferdige sak for å opplyse verdenen om det sanne, det gode og det vakre.