Kultur

Sodomi er ikke kjærlighet

Det er noe demonisk over Pride-bevegelsen. Stolthet er en dødssynd ifølge Bibelen. Gud ga et løfte til Noah om aldri mer å oversvømme jorden. Regnbuen symboliserer Guds pakt med jorden. Homofili er synd og strider i mot Guds vilje ifølge Bibelen. Det ser ikke ut til å være noen tilfeldighet at LHBT-lobbyen bestemte seg for å kalle bevegelsen deres «Stolthet», stjele regnbuesymbolet fra Bibelen og forvrenge betydningen av det.

Homofili ble avkriminalisert i de fleste vestlige land for rundt 50 år siden. Homofiles rettighetsbevegelse startet som en god ting, for det burde ikke være en forbrytelse å være homofil. Seksuelle minoriteter bør behandles humant som alle andre borgere, de bør beskyttes av de samme lovene som heterofile. Folk skal dømmes etter handlingene deres, og ikke etter deres seksuelle identitet. Men det som startet som en bevegelse som fokuserte på å avkriminalisere homofili, har over tid blitt mer radikalisert. Først ville de bare at flertallet skulle tolerere homofile. Etter at bevegelsen lyktes med det, så ønsket de å gjøre homofile likestilte med heterofile i alle aspekter av livet. Et godt eksempel på dette er hvordan de presset kirkene til å legalisere homofile ekteskap. Men det stoppet ikke der, det er ikke godt nok å gjøre homofile lik flertallet, vi må gjøre homofili til den største dyd ved å bruke aggressiv LHBT-propaganda overalt hvor enn du snur deg. Denne propagandaen må ikke bare være for voksne, barn må indoktrineres av denne LHBT-ideologien fra yngste alder, helst fra barnehagen. Etter at homolobbyen var ferdig med å gjøre homofile til halvguder, jobber de nå med det samme for transseksuelle. Det er derfor de presser disse drag queen TV-programmene overalt i Vesten. Og det stopper ikke med de transseksuelle heller, siden den radikale venstresiden fortsetter å finne opp nye abstrakte kjønns- og seksuelle identiteter hele tiden, må de fortsette å utvide sine kampanjer for sosial rettferdighet til å inkludere disse individene som også identifiserer seg med disse nye identitetene. Bevegelsen kaller seg ikke engang LHBT lenger, det er allerede gammeldags, nå er deres nyeste navn LGBTIQA+. Det ville ikke forundre meg om den radikale venstresiden i fremtiden vil forsøke å normalisere pedofili også.

I love my trans kid! | Parents, Families & Friends of Lesbia… | Flickr

Pride-bevegelsen kan på overflaten virke som en positiv bevegelse som kjemper en edel sak. Men innerst inne er det en ond bevegelse forkledd som noe godt. Slagordet deres er «Love is love». Men er dette utsagnet sant? Først av alt må vi skille mellom kjærlighet og sex. Pride-bevegelsen bruker seksuelle identiteter som hoveddriveren for bevegelsen. Mange homofile og andre seksuelle minoriteter som støtter Pride-bevegelsen ser ut til å ha en overfladisk form for kjærlighet basert på utukt og sodomi, noen ganger kan det også være dop involvert under den seksuelle akten. De kan se på partneren sin som ikke noe annet enn et sexobjekt å ha utuktig omgang med. De kan ofte bytte partner og øke risikoen for å gi eller motta seksuelt overførbare sykdommer som HIV og aids. Denne typen overfladiske forhold er ikke basert på noen ekte kjærlighet i det hele tatt. Og disse overfladiske relasjonene er ikke bare forbeholdt homofile, heterofile kan like gjerne falle like mye for utuktssynden som homofile.

Hvert år har Vesten Pride-month, noen ganger kan denne utvides til flere måneder fordi noen ganger feirer andre byer Pride-month en annen måned. Når ble homofili og sodomi så viktig at vi må dedikere en hel måned til det? Vår nasjonale uavhengighetsdag feires kun én dag, mens Pride får en hel måned. Det er latterlig. I løpet av denne Pride-måneden går sodomittene i store parader der de ikke er sjenerte for å vise alt. Disse paradene kan være veldig degenererte, der sodomittene kler seg ut i kink antrekk mens de viser rumpa og vifter med sexleketøyene sine. All slags skitten oppførsel aksepteres og vises offentlig. Det verste med dette er at mange små barn blir eksponert for dette svineriet. Disse menneskene er ikke gode rollemodeller for barna, det er sikkert og visst.

Dildo Man | Adam Lederer | Flickr

Vil du at denne fyren skal utdanne barna dine?

Et annet problem med «Love is love» frasen er at ikke all kjærlighet er akseptabel. En pedofil som elsker et uskyldig barn, er ikke akseptabel kjærlighet. Og hvis du tror det, er du et ondskapsfullt menneske. Og det er her den virkelige faren ligger, for i fremtiden kan det hende at Pride-bevegelsen vil prøve å legalisere pedofili også. Netflix prøvde allerede for et par år siden å sende det urovekkende TV-programmet «Cuties» som hadde pedo-vibber. Takk gud for at flertallet reagerte negativt slik at Netflix ble tvunget til å fjerne dette sinnsyke TV-programmet.

Jeg har ingenting imot homofile så lenge de oppfører seg normalt i offentligheten og ikke prøver å dytte propagandaen deres i ansikter til vanlige folk. Det er Pride-propagandaen jeg har et problem med, fordi de tar det for langt. Under Pride-måneden ser du deres propaganda overalt. Hver store bedrift promoterer regnbueflagget under Pride-måneden, det ser ut til at det meste av den vestlige verdenen går med på denne agendaen. Det er derfor folk kaller bevegelsen «Globohomo». Pride-ideologien promoteres også resten av året i skoler og barnehager. Det presses så hardt på at flertallet av mennesker som har kritikk mot denne Pride-ideologien er redde for å si fra. Hvis du uttaler deg mot dem, stempler de deg som homofob. Du er nesten tvunget til å akseptere deres ideologi, ellers kan det føre til dårlige konsekvenser for deg. Det Pride-bevegelsen gjør er ikke annet enn ren sosial programmering. Enhver legitim kritikk mot Pride og deres støttespillere kommer alltid med det samme argumentet at «Dette er grunnen til at vi fortsatt trenger Pride» eller «Pride må fortsette til alle aksepterer det». Pride er bare en annen form for myk krigføring mot den naturlige ordenen akkurat som alle de andre narrativene den radikale venstresiden tar til orde for. I fremtiden håper jeg at vi kan følge eksemplet til den ortodokse kirken i Ukraina og holde pro-familie parader.