Kultur

Var «Ye» en psy-op?

Etter at Kanye «Ye» West i slutten av 2022 fikk massiv mediaoppmerksomhet for å snakke ut om sine jødiske overherrer og jødisk makt generelt, så har det i noen måneder vært veldig stille fra han. Han gjestet blant annet Fox News, Piers Morgan, Lex Friedman, Drink Champs, Gavin MacInnes og Infowars. Det dukket så noen små klipp opp av han fra tid til annen, før det ble helt stille. Nå er han tilbake på Instagram igjen der han har lagt ut en post om at han liker jøder igjen.

På sin Instagram post skriver Kanye West følgende: 

«Watching Jonah Hill in 21 Jump street made me like Jewish people again. No one should take anger against one or two individuals and transform that into hatred towards millions of innocent people. No Christian can be labeled antisemite knowing Jesus is Jew. Thank you Jonah Hill I love you»

Betyr dette at Kanye West har tatt en 180 grader? Skulle det ikke mer til for Kanye West enn å se en jødisk hollywood film for å få han til å skifte sin mening om jødisk makt og innflytelse? Eller er det noen andre som har postet dette innlegget fra Kanye West sin Instagram profil?

En teori kan være at Kanye West følte at prisen han betalte for å snakke ut om et så tabu og kontroversielt emne som jødisk makt ble for stor, at han viket etter for presset og har hoppet tilbake i «matrixen» igjen. Kanskje han ble truet og utpresset av sine jødiske overherrer om å holde kjeft, ta medisinene sine og gå tilbake til «normalen» igjen. Kanye West har nemlig blitt truet tidligere av den jødiske kjendistreneren Harley Pasternak om å bli institusjonalisert og sendt «tilbake til zombieland». Hvis dette er tilfelle så er Kanye West langt ifra den første fra Hollywood som blir tvunget tilbake i buret sitt igjen.

Dette er en melding Kanye West fikk fra Harley Pasternak i kjølvannet av sine uttalelser om jødisk makt. Foto: Skjermdump fra Kanye West sin twitter konto.

En annen teori er at dette ikke er Kanye West selv som har lagt ut denne posten, men noen andre som utgir seg for å være han. Kanskje han i dette øyeblikk har blitt institusjonalisert og neddopet mens noen av hans overherrer har tatt kontroll over kontoen hans og jobber med å reversere skaden som Kanye West har utført ved å avsløre dem. Kanskje de jobber iherdig med å gjøre Kanye West til en lydig slave igjen. 

En tredje teori kan være at denne posten bare er Kanye West som troller, at posten er ment å tolkes som ironisk og sarkastisk. Kanskje Kanye West forsøker å være litt kreativ for å skape debatt og ny mediaoppmerksomhet. 

En fjerde teori kan være at dette var en planlagt psy-op fra begynnelsen av. Det er stadig flere som våkner opp når det gjelder jødisk makt, så kanskje de trengte å sende inn en av verdens mest berømte rappere med et enormt reach for å snakke om dette kontroversielle emnet på en useriøs og tullete måte for å sette alle som har slike forestillinger om jødisk makt i et dårlig lys. Kanskje det var planlagt helt fra begynnelsen av å få dette til å se ut som en bipolar kjendis som har sluttet å ta medisinene sine, som rabler løs som en gærning om helt «sinnsyke konspirasjonsteorier» for så å ta en 180 grader. Hva blir det neste? Kanskje Kanye West nå planlegger en stor verdensturne der han skal advare om farene ved å tro på antisemittistisk tankegods. For det virket nesten for godt til å være sant at en som Kanye West, en verdensberømt rapper som er så høyt oppe i systemet skulle være villig til å ta en så stor risk med å avsløre sine jødiske overherrer. 

Dette er bare spekulasjoner fra min side, jeg har ikke konkludert meg fram til noe som helst. På den andre siden så virker Kanye West som en genuin kristen med hjertet på rett plass, men man skal være forsiktig med å ikke sluke agnet helt når en profilert skikkelse helt ut av det blå begynner å snakke om kontroversielle emner, for det kan være en psy-op også. Det er lett for folk fra alternativbevegelsen å gå god for nesten hvem som helst profilert person som snakker om de samme emnene som vi er engasjert i, for at saken vår skal få mer oppmerksomhet. Derfor er det viktig i fremtiden å ha en god dose skepsis før man går god for en profilert person, for det er ikke alltid at folk som drar opp de samme temaene som vi gjør, nødvendigvis er på vår side. 

Uansett om Ye er en psy-op eller ikke, så blir det spennende å følge med videre hva siste nytt fra Kanye West blir. Jeg håper fortsatt på at dette bare er trolling fra Kanye West sin side, og at han vil fortsette å spre redpills til massene. Det vil tiden vise.